Stichting Bondo Kids » Feestkisten » Algemene voorwaarden
Bondo Kids, hulp aan invalide kinderen in Afrika, Kenia, Nyabondo

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

1. De huurprijs van een feestkist is €40,00. (8 kinderen).  De discokist is €47,50 (8 kinderen incl discolampen) De borg bedraagt €50,00, die bij het terugbrengen van de kisten aan u wordt geretourneerd, tenzij er schade is aan de verhuurde spullen.  Contante betaling (totaal € 90,00 ,--) bij het afhalen van de kist. Ook dient u het huurcontract welke u toegezonden is te ondertekenen.
2. De feestkisten mogen alleen onder toezicht van een volwassene door kinderen worden gebruikt. Bondokids erkent geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, veroorzaakt door het gebruik van materialen en producten geleverd door Bondokids.
3. Verkleedspullen mogen niet gewassen worden, daar zorgt Bondokids zelf voor.
4. Na een bevestiging van Bondokids spreken we af op welke dag welk tijdstip u de kist komt halen.
5. U kunt het draaiboek en de uitnodigingen van tevoren bij ons op komen halen. Zo kunt u alvast bekijken hoe het feestje in zijn werk gaat en wat voor spelletjes er gedaan kunnen worden.
6. De aangevraagde kist wordt in overleg besproken en kan 1 dag voor het feest worden opgehaald en 1 dag na het feest weer worden retour gebracht  
7. De feestkisten blijven eigendom van Bondokids en mogen niet doorverhuurd worden aan derden.
8. Huurt u voor een tweede keer of meer een feestkist bij de Bondokids dan krijgt u een korting van €5. U betaalt dan €35,00 i.p.v €40,00. De borg blijft € 50,00
9. Adresgegevens van huurders worden in een adressenbestand bewaard en alleen gebruikt om te zien of u eerder een feestkist heeft gehuurd i.v.m de korting die u dan krijgt.